Over ons

Na 16 jaar te hebben samengewerkt in Maatschap Dierenartsenpraktijk Midden-Zeeland -met Patrick Stokman, Henk van Dijk en voorheen ook nog met Rinus Karelse- gaat ieder zijn eigen weg. Patrick Stokman stopt als dierenarts, Henk van Dijk neemt de praktijk van Patrick Stokman over en gaat een samenwerking aan met de Lingehoeve.  Ik heb er voor gekozen zelfstandig verder te gaan. Deze zelfstandigheid biedt vele voordelen. Het feit dat ik autonoom kan bepalen hoe ik de praktijken in Goes (Goese Polder) en Kortgene kan voortzetten en verder uitbouwen, onder de naam Dierenartspraktijk van Anrooij, is iets wat ik al heel lang ambieer. Vanzelfsprekend met als prioriteit het welzijn van “uw beste vriend”.

Samen met mijn team sta ik voor de best mogelijk zorg van uw huisdier, paard of kleine herkauwer. Door de vele jaren ervaring en twee volledig geoutilleerde praktijken in Goes (Goese Polder) en Kortgene is uw “beste vriend” in goede en vertrouwde handen.

Voor diegene die ons nog niet kent, stellen we ons hieronder even voor.

 

Mariëlle van Anrooij - dierenarts
Al heel vroeg wist ik wat ik later wilde worden, net zoals zoveel kinderen vroeger; dierenarts. Na mijn studie Diergeneeskunde in België, waar ik in 2000 ben afgestudeerd, heb ik nog twee jaar gewerkt bij de Heelkunde van de grote huisdieren in Gent. Daar deed ik de kreupelheidsonderzoeken bij de paarden en tijdens de avond- en nachtdiensten de anesthesie bij de operaties van de paarden, opereerde ik de koeien in geval van acute lebmaag of bijvoorbeeld torsies van de darmen. Na 2 jaar wilde ik toch de praktijk in en dan het liefst de gemengde dierenartspraktijk. In 2002 ben ik dus begonnen als dierenarts in Goes en doe het nog altijd met evenveel passie en inzet. Inmiddels zijn we bijna twintig jaar verder en heb ik drie heerlijke kinderen en een lieve vriend. Daarnaast heb ik ook nog twee bonuskids en een berg huisdieren. Zo hebben we Whoopie, een kruising tussen een Jack Russel en een Boerenfox, drie katten; Jip de aanhalige dikke rode kater, die als het even kan op de eerste stoel in de wachtkamer gaat zitten en twee prachtige Maine Coons; T.J. en Nala en nog een berg vissen binnen en buiten.
Manon Schermer - dierenartsassistente
Mijn naam is Manon Schermer en woon in het mooie Kortgene, samen met mijn (volwassen) zonen en een Border Collie en twee katten. Ik ben sinds 2007 werkzaam in de praktijk van Mariëlle. De laatste tijd ben ik vooral in de vestiging in Kortgene te vinden en doe dat met veel plezier. Als u 's morgen belt voor een afspraak, is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt.
Sharon Karman - dierenartsassistent
Mijn naam is Sharon Karman, geboren en getogen Zeeuwse en samenwonend met Fynn. In november 2021 ben ik gestart met de opleiding Paraveterinair. Hiervoor heb ik de opleiding paardenhouderij/Paardensport in Deurne gevolgd. Inmiddels ben ik al vele jaren werkzaam binnen de praktijk van Mariëlle. Ik vind het zo leuk om te werken met zowel mens als dier, het is veelzijdig werk en geen dag is hetzelfde. Zelf heb ik twee katten (Billy & Bibs) en een hond, een kruising van een Labrador en een Dalmatiër, genaamd Caya, waar ik graag veel tijd mee doorbreng. In mijn vrije tijd rijd ik graag paard en in de zomer ben ik vaak te vinden op het Veerse Meer met mijn supboard.
Shana Mieras - stagiair paraveterinair
Mijn naam is Shana Mieras, 18 jaar. Ik woon in Wemeldinge samen met mijn ouders, broer en 2 kakariki’s (Kiwi en Chica), dit zijn grote parkieten. In Breda doe ik de opleiding Paraveterinair en zit in mijn 3e leerjaar. Ik zou graag na mijn opleiding willen doorstuderen als dierenarts en mezelf laten specialiseren in vogels. De komende 3 maanden loop ik stage in de praktijk van Mariëlle. Het is een super leuke en leerzame stage en geen dag is hetzelfde. Ik zelf ben een echte dierenvriend en mijn passie is om dieren te helpen. Honden trainen vind ik ook erg leuk om te doen en wil er later misschien ook verder in groeien en dit te gaan doen als hobby. Ik hou erg van uitdagingen en ben ook zeker een doorzetter.