Wij zijn op zoek naar een (ervaren) parttime Dierenartsassistente! | lees meer

Over ons

Na 16 jaar te hebben samengewerkt in Maatschap Dierenartsenpraktijk Midden-Zeeland -met Patrick Stokman, Henk van Dijk en voorheen ook nog met Rinus Karelse- gaat ieder zijn eigen weg. Patrick Stokman stopt als dierenarts, Henk van Dijk neemt de praktijk van Patrick Stokman over en gaat een samenwerking aan met de Lingehoeve.  Ik heb er voor gekozen zelfstandig verder te gaan. Deze zelfstandigheid biedt vele voordelen. Het feit dat ik autonoom kan bepalen hoe ik de praktijken in Goes (Goese Polder) en Kortgene kan voortzetten en verder uitbouwen, onder de naam Dierenartspraktijk van Anrooij, is iets wat ik al heel lang ambieer. Vanzelfsprekend met als prioriteit het welzijn van “uw beste vriend”.

Samen met mijn team sta ik voor de best mogelijk zorg van uw huisdier, paard of kleine herkauwer. Door de vele jaren ervaring en twee volledig geoutilleerde praktijken in Goes (Goese Polder) en Kortgene is uw “beste vriend” in goede en vertrouwde handen.

Voor diegene die ons nog niet kent, stellen we ons hieronder even voor.

Mariëlle van Anrooij - dierenarts

Al heel vroeg wist ik wat ik later wilde worden, net zoals zoveel kinderen vroeger; dierenarts. Na mijn studie Diergeneeskunde in België, waar ik in 2000 ben afgestudeerd, heb ik nog twee jaar gewerkt bij de Heelkunde van de grote huisdieren in Gent. Daar deed ik de kreupelheidsonderzoeken bij de paarden en tijdens de avond- en nachtdiensten de anesthesie bij de operaties van de paarden, opereerde ik de koeien in geval van acute lebmaag of bijvoorbeeld torsies van de darmen. Na 2 jaar wilde ik toch de praktijk in en dan het liefst de gemengde dierenartspraktijk. In 2002 ben ik dus begonnen als dierenarts in Goes en doe het nog altijd met evenveel passie en inzet. Inmiddels zijn we bijna twintig jaar verder en heb ik drie heerlijke kinderen en een lieve vriend. Daarnaast heb ik ook nog twee bonuskids en een berg huisdieren. Zo hebben we Whoopie, een kruising tussen een Jack Russel en een Boerenfox, drie katten; Jip de aanhalige dikke rode kater, die als het even kan op de eerste stoel in de wachtkamer gaat zitten en twee prachtige Maine Coons; T.J. en Akyla en nog een berg vissen binnen en buiten.

Dieuwertje Bakker - dierenarts

Mijn naam is Dieuwertje Bakker en vanaf 1 mei 2024 werkzaam bij Mariëlle van Anrooij als dierenarts. In 2018 ben ik afgestudeerd  in Gent en heb me de afgelopen jaren voornamelijk bezig gehouden met het behandelen van herkauwers en paarden. Mijn interesse ligt ook bij de gezelschapsdieren! Ik vind het een uitdaging en leuk om in een gemengde praktijk te gaan werken. Ik ben blij om terug te keren naar Zeeland, waar ik als kind ben opgegroeid. In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen, wandelen, paardrijden en zwemmen. Ik houd ook van lekker eten met vrienden.

Manon Schermer - dierenartsassistente

Mijn naam is Manon Schermer en woon in het mooie Kortgene, samen met mijn (volwassen) zonen en een Border Collie en twee katten. Ik ben sinds 2007 werkzaam in de praktijk van Mariëlle. De laatste tijd ben ik vooral in de vestiging in Kortgene te vinden en doe dat met veel plezier. Als u ’s morgen belt voor een afspraak, is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt.

Sharon Karman - dierenartsassistente

Mijn naam is Sharon Karman, geboren en getogen Zeeuwse en samenwonend met Fynn. In november 2021 ben ik gestart met de opleiding Paraveterinair. Hiervoor heb ik de opleiding paardenhouderij/Paardensport in Deurne gevolgd. Inmiddels ben ik al vele jaren werkzaam binnen de praktijk van Mariëlle. Ik vind het zo leuk om te werken met zowel mens als dier, het is veelzijdig werk en geen dag is hetzelfde. Zelf heb ik twee katten (Billy & Bibs) en een hond, een kruising van een Labrador en een Dalmatiër, genaamd Caya, waar ik graag veel tijd mee doorbreng. In mijn vrije tijd rijd ik graag paard en in de zomer ben ik vaak te vinden op het Veerse Meer met mijn supboard.

Jamy de Wilde - dierenartsassistente

Als echte dierenvriend heb ik de kans gekregen om als dierenartsasstentie dit team te versterken in de praktijk van Mariëlle van Anrooij. Na vele jaren gewerkte te hebben bij Bakker Boer in Kloetinge, was dit een kans die ik niet kon laten lopen. Voor de mensen die mij nog niet kennen, zal ik wat over mijzelf vertellen; Ik ben Jamy de Wilde en woon samen met mijn man in het heerlijke Wilhelminadorp. Dicht bij het kanaal en het bos, waar ik graag wandel samen met mijn herder Messi. Daarnaast heb ik ook nog 3 heerlijke katten; Puk, Raiser en Mellow. In mijn vrije tijd, ben meestal te vinden in de tuin of rijd ik graag op mijn eigen paard Fortuna, een lieve maar ondeugende merrie. Ik hoop u snel te zien in de praktijk in Goes of Kortgene, tot dan!

Vacatures

Wil jij ook graag samen met dit team én voor onze klanten werken èn ben jij een ervaren dierenarts of assistente, klik dan even op deze link of neem even contact met ons op! Want wij kunnen nog ervaren collega’s gebruiken.